ОБЩЕЛИТ.COM - ПРОЗА
Международная русскоязычная литературная сеть: поэзия, проза, критика, литературоведение. Проза.
Поиск по сайту прозы: 
Авторы Произведения Отзывы ЛитФорум Конкурсы Моя страница Книжная лавка Помощь О сайте прозы
Для зарегистрированных пользователей
логин:
пароль:
тип:
регистрация забыли пароль

 

Анонсы
    StihoPhone.ru



Коли люди люблять...

Автор:
Коли любов справжня...
Люди світяться зсередини якимсь особливим світлом...
Коли закохані дивляться один на одного, між ними немов пробігає якийсь невидимий ніким діалог ...
Коли любов справжня, люди стають якось по-особливому красиві...
ВОНИ дійсно красиві...
Коли люди люблять один одного, вони хочуть виконувати мрії одне одного разом...
Разом подорожувати і позновать світ...
Разом танцювати ... і танцювати разом цей головний, самий пристрасний і найбажаніший танець на світі ...
Коли люди люблять, вони можуть сидіти обнявшись на березі моря і насолоджуватися тишею...
Коли люди люблять, їм іноді не потрібно слів... погляд... торкання... поцілунок... означають куди більше слів...
Коли люди люблять, їм не потрібен ніхто... ніщо не важливо і нічого не існує на світі, крім неї... нього...
Коли люди люблять, вони щасливі... і вони, немов задуті свічки... розлучившись...
Це гірше смерті - бачити загиблу любов...
Бережіть своє кохання... Немає нічого важливішого в світі за це незбагненне почуття...
Багато людей усе життя шукають свою любов і не знаходять її...
Навіть якщо ви знайшли свою любов усього на день... хвилину... мить... ви були щасливі... пронесіть це відчуття через усе життя...
Нехай воно зігріває ваше серце завжди...



Читатели (1035) Добавить отзыв
 

Проза: романы, повести, рассказы